Rådgivning

Rådgivning på baggrund af analyser 

I SolarCooling har vi bæredygtighed som et bærende element i vores rådgivning inden for indeklima i kontor- og produktionsmiljøer samt ved energioptimering. SolarCooling’s rådgivning tager udgangspunkt i virksomhedens totale energiomsætning og resulterer i et optimeret energiforbrug og CO2 aftryk. Vi analyserer de aktuelle forhold og fremlægger en rapport indeholdende forbedringsforslag og deres konsekvenser i forhold til energiforbrug/CO2 og den økonomiske tilbagebetalingstid. Vi har en helhedsorienteret tilgang i vores rådgivning og ser først på mulighederne for energi-genvinding i det konkrete projekt før andre tiltag bringes i spil. Vi hjælper også med at fastlægge konkrete projektspecifikationer, som kan bruges til at sætte et projekt i udbud. 

 

 

Vi både rådgiver og implementerer

SolarCooling er ikke blot rådgivende inden for indeklima og energioptimering. Vi kan også selv, evt. i samarbejde med samarbejdspartnere, gennemføre projekterne.

 

Mange års erfaring

SolarCooling har arbejdet med komplekse produktionsmiljøer og indeklimaforhold i mere end 14 år og vi glæder os til at sætte vores mange kompetencer i spil i forhold til indeklima og energioptimering i netop jeres virksomhed.

 

 

Undersøg dit indeklima

SolarCooling tilbyder en komplet pakke, så I med data fra en indeklimamåling nemt kan afklare, om det er luftfugtighed eller CO₂- niveauet eller begge dele, som udgør problemet på jeres arbejdsplads.