Rådgivning

Rådgivning på baggrund af analyser

I SolarCooling har vi bæredygtighed som et bærende element i vores rådgivning inden for indeklima i kontor- og produktionsmiljøer samt ved energioptimering. SolarCooling’s rådgivning tager udgangspunkt i virksomhedens totale energiomsætning og resulterer i et optimeret energiforbrug og CO2 aftryk.

Vi analyserer de aktuelle forhold og fremlægger en rapport indeholdende forbedringsforslag og deres konsekvenser i forhold til energiforbrug/CO2 og den økonomiske tilbagebetalingstid. Vi har en helhedsorienteret tilgang i vores rådgivning og ser først på mulighederne for energi-genvinding i det konkrete projekt før andre tiltag bringes i spil. Vi hjælper også med at fastlægge konkrete projektspecifikationer, som kan bruges til at sætte et projekt i udbud.

Vi både rådgiver og implementerer

SolarCooling er ikke blot rådgivende inden for indeklima og energioptimering. Vi kan også selv, evt. i samarbejde med samarbejdspartnere, gennemføre projekterne.

Mange års erfaring

SolarCooling har arbejdet med komplekse produktionsmiljøer og indeklimaforhold i mere end 14 år og vi glæder os til at sætte vores mange kompetencer i spil i forhold til indeklima og energioptimering i netop jeres virksomhed.

Undersøg dit indeklima

SolarCooling tilbyder en komplet pakke, så I med data fra en indeklimamåling nemt kan afklare, om det er luftfugtighed eller CO₂- niveauet eller begge dele, som udgør problemet på jeres arbejdsplads.

Kontakt os allerede i dag

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 22 77 80 80 eller send en mail til jess@solarcooling.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os i dag