I SolarCooling har vi siden 2008 udviklet og leveret bæredygtig energi-teknologi. Gennem vores egen unikke sammensætning af komponenter og styring af termodynamiske processer udnytter vi kort fortalt solenergi og overskudsvarme til drift af køle- og ventilationsprocessor. Vi forener på den måde moderne krav til indeklima og komfort i bygninger med dyb respekt for miljø og global opvarmning. Samtidig reducerer vi kraftigt udgifterne til nedkøling af bygninger, som i dag udgør op til halvdelen af energiforbruget. Her kan du se mere om vores særligt udviklede SolarCooling-aggregat. Se videoen her

Vores opgaver spænder fra energirådgivning i industri, samt byggeprojekters planlægningsfase til løsninger, der giver besparelser – økonomisk og energimæssigt. Vi har ikke et fast produktprogram på hylden, men derimod går vi meget op i at tilpasse projekter og løsninger til den enkelte kundes behov og situation. Det giver det bedste resultat og den største besparelse.

SolarCooling har pt. tre fuldtidsansatte med indgående erfaring og et stort netværk i alle led i branchen – fra ’nørd-niveau’ til underleverandører. Det kommer både os og vore kunder til gode. Vi har adresse i Ry, men opererer i hele Danmark og kommer gerne forbi til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Det er vores faste overbevisning og erfaring, at de bedste projekter bliver skabt i tæt dialog mellem os og dig som kunde. Sammen finder vi ud af, hvad dine behov, udfordringer og beløbsramme er, og hvordan vi i SolarCooling kan løse dem med specifikke løsninger – til gavn for både miljø og din bundlinje.

Vi er ikke bundet af leverandøraftaler, og det ligger os meget fjernt at presse bestemte produkter ned i halsen på vores kunder. Vi ser det som en klar fordel, fordi løsningerne på den måde er 100% tilpasset behov og situation. Det tvinger os desuden til at lave ”mental judo” for at finde de bedste løsninger. Den udfordring er sammen med nysgerrighed vores allerstørste drivkraft!

SolarCooling er kendt for at levere meget høj kvalitet og få tingene gjort! Vi har ingen fordyrende mellemled. What you see, is what you get. Det betyder, at du hele vejen igennem et samarbejde med os har den personlige kontakt til en ansvarlig rådgiver, der altid giver dig et kompetent svar og hjælper dig videre.
Dét er nerven i SolarCooling: Vi ER SolarCooling!